12 Čvc

Veliká poklona pořadatelům EP v Lounech!

Výborná atmosféra, výsledky závodníků a především – vynikající práce organizátorů, tak i takto stručně by se dal hodnotit právě ukončený EP v Lounech.

Bez nadsázky se dá říci, že závod v Lounech zraje jako víno – každým ročníkem se zde potkává větší konkurence a přidávají se další a další kategorie. Závod handbike pak můžeme doslova hodnotit jako neoficiální mistrovství světa, až taková se v Lounech letos sešla konkurence.
Naši závodníci nazklamali, ale také nijak neoslnili.
Nováčkovskou daň zaplatil Pavel Foltýn (HCA), na něhož se soustředila pozornost po jeho výborných výkonech na předchozích závodech Evropského poháru.
Při obrátce v časovce převrátil ve velké rychlosti svůj handbike a ztratil dlouhé minuty než se mohl opět vrátit zpět na trať a dokončit i přes nepříjemné zranění, závod.

Do Loun bohužel nepřijel Marcel Pipek. Letošní povodeň ho přímo zasáhla ve vší své ničivé síle a Marcel musí nyní řešit úplně jiné problémy než jsou závody handbike.
Vedení Sekce cyklistiky, handbike a triatlonu tímto způsobem moc děkuje všem, kteří Marcelovi nabídli pomoc při řešení situace.

VÝSLEDKY

kritérium 1
kritérium 2
časovka
časovka týmy TA
časovka týmy TC

Foto:Viktor Zapletal