3 Zář

Historicky nejpočetnější výprava cyklistické reprezentace v neděli odjíždí na silniční MS

Velmi početná výprava tělesně a zrakově handicapovaných cyklistů (15 členů) v neděli brzy ráno odjíždí do Itálie na silniční mistrovství světa.

Ve výpravě jsou jak závodníci, které čeká jejich vůbec první start na takto významné soutěži, tak i zkušení cyklisté ověnčení celou řadou světových medailí v čele s mistrem světa a několikanásobným paralympijským vítězem, Jiřím Ježkem.

Závody začnou ve čtvrtek 10. září a jako první z našich se představí trojice handbikerů v časovce. Odpoledne (kolem 14 hodiny) se na trať dlouhou 19,4 km vydá paralympijský vítěz a mistr světa v této disciplíně – Jiří Ježek.
Silniční závody jsou na programu od soboty 12. září.

A jaké je složení společného reprezentačního týmu Tělesně a zrakově handicapovaných cyklistů na silničním MS 2009 v Bogognu?

LC1 Radim Pavlík
LC2 Jiří Ježek
LC3 Michal Stark
CP3 Tomáš Kvasnička
HCA Pavel Foltýn
HCB Michal Šiška
HCC Jan Tománek
Tandem muži: Marek Moflar – Jiří Chyba
Tandem ženy: Mirka Sedláčková – Jana Jiroušková

reprezentační trenér: Viktor Zapletal
manažer reprezentačního týmu: Jarka Krakovičová
mechanik, technický doprovod: J.Chyba st., J. Tománková


Z mistrovství světa vám budeme přinášet pravidelné aktuality a nejrychlejší informace.
Výkony našich reprezentantů budete moci také sledovat prostřednictvím zpravodajství České televize, jejíž tým redaktorů bude vysílat aktuální zpravodajství přímo z Bogogna.

A pokud snad chcete vyjádřit našim reprezentantům do Bogogna podporu, či je jen pozdravit, prosím posílejte e-maily pro reprezentační výpravu na adresu:
caths@caths.cz a jako předmět uveďte „MS Bogogno 2009“.