11 Kvě

Pozvánka na třetí Výpravu na kance a QUA CUP 2010

26. června se již po třetí sejdeme na návsi Nových Jiren, abychom si opět užili přátelskou vyjížďku na kolech všeho druhu. Je tradicí, že hlavními hosty jsou vozíčkáři, kteří na svých speciálech (handbike) určují rytmus jízdy.

První ročník výpravu vedl jediný handbike, osedlaný Mirkem Pitrou, na druhém ročníku, i přes deštivý den, byly handbiky tři (Mirek Pitra, Zdeněk Kirch a Honza Tománek) v doprovodu třiceti cyklistů. Třetí ročník bude mít opět nárůst handbiků. Již teď máme hlášeno asi deset vozíčkářů a také očekáváme zvýšený nárůst cyklistů. Proto jsme letošní, třetí ročník, pojali trochu jinak.
Tedy pro ty, co chtějí jet pohodovou jízdu, se nic nemění. Výprava na kance se opět pojede „lang-zam“ za doprovodu vozidla s majáčkem.
Ale ti, co si chtějí den užít netradičním poznávacím orienťákem, se mají na co těšit. Václav Vok připravil QUA CUP 2010. O detailech orienťáku nebudeme nic prozrazovat, abychom Vás měli pěkně neznalé úkolů a cílů. Jen dodám, že prioritní je nalezení všech míst a splnění úkolů. Pak až rozhoduje čas.

Obě tyto akce mají společné místo startu i cíle, takže se všichni shledáme v hájence v Kersku, z které po obědě vyjedeme už společně zpět.
Počasí je objednané, a tak jen dodám, nezapomeňte doma dobrou náladu.

Pro více informací o výpravě i ubytování nás kontaktujte na cernikone@email.cz

Tomáš Pouch, předseda
ČERNÍ KONĚ o.s.

Video upoutávka zde