21 Zář

Dopravní omezení v Praze v souvislosti s pořádáním EP handicapovaných cyklistů a závodu Praha-Karlovy Vary-Praha

Z důvodu pořádání vrcholného cyklistického podniku, Evropského poháru handicapovaných cyklistů a silničního závodu Praha-Karlovy Vary-Praha bude v sobotu 25.9. 2010 výrazně omezena doprava v okolí celého Strahova, kde je plánováno následující omezení v ulicích: Atletická, Spiritka, Zdíkovská, Libínská, Pod Stadiony, Turistická, Vaníčkova, Diskařská, Zátopkova a to v době od od 8:30hod. do 18:00 hodin.

Závodníci a týmová vozidla budou parkovat přímo v prostoru startu a cíle v ulici Zátopkova, vjezd bude možný pouze z ulice Bělohorská, přes ulici Vaníčkovou a dále Chodeckou ulicí až na plochu mezi stadiony.

Parkoviště pro závodníky je v přímo v centru závodního „městečka“, které na Strahově vyroste. Diváci tak budou mít jedinečnou možnost, sledovat přípravu závodníků k závodu, prohlédnout si závodní handbike a kola. Samozřejmostí jsou bezbariérové WC pro vozíčkáře, přímo v parkovací zóně závodníků.

Parkoviště pro hosty závodu, držitele pozvánek VIP, bude v ulici Diskařská, příjezd je možný opět pouze z ulice Bělohorská od Hotelu Pyramida.

Prosíme, respektujte pokyny pořadatelů a Policie ČR, kteří budou dopravu koordinovat.

Závěrem připojujeme doporučenou objížďku Strahova:
Směrem z Prahy 5 na Prahu 6: Podbělohorská – Kukulova – Bělohorská – Patočkova
Směr z Prahy 6 na Prahu 5: Patočkova – Bělohorská – Kukulova – Podbělohorská
Obousměrně lze samozřejmě využít Strahovský tunel.