19 Říj

Cyklisté podpořili KUŘE a stali se jeho nejúspěšnějším spojencem

Významného ocenění se dostalo spolku NEUMĚTEL, který byl vyhodnocen jako nejúspěšnější spojenec benefiční akce „Pomozte dětem“.

Spolek NEUMĚTEL je pořadatelem nejstaršího a nejdelšího cyklistického závodu v České republice, Praha-Karlovy Vary – Praha a velmi úzce spolupracuje s SK Handicapovaných cyklistů Praha a ČATHS při pořádání Evropského poháru handicapovaných cyklistů v Praze na Strahově, pořádání Ligy Cyklovary či pražského cyklokrosu.
Základ částky 123 536,- Kč, která byla postupně převedena na účet Nadace pomozte dětem, byl položen v únoru na halových cyklistických závodech Afterpárty závodu P-KV-P a EP v Praze na Strahově, kde byl vydražen reprezentační dres mistra světa, paralympijského vítěze a světového rekordmana Jiřího Ježka, za 50 tisíc korun.
Spolupráce spolku Neumětel s SK Handicapovaných cyklistů Praha, ČATHS a reprezentačním týmem tělesně a zrakově handicapovaných cyklistů tak dostává ještě další rozměr – pomáhat těm, ke kterým je nyní osud nepříznivý a dát jim šanci. Třeba, aby byli jednou také tak úspěšní a slavní, jako Jiří Ježek a naši cyklisté…