18 Pro

Vánoční odpovědi – Erik Řezník

Erik Řezník, ředitel firmy O.K.Bag, dlouhodobého partnera ČATHS

1. Naplnila se v roce 2010 Vaše přání?

Pokud bych se měl držet sportovní roviny, jsem velmi spokojen s námi uspořádaným silničním mistrovstvím mládeže v Benešově u Boskovic. Podařilo se nám, jako nováčkům po organizační stránce, všechno zvládnout bez komplikací a těší mě i výsledky domácích jezdců v čele s Nikolou Hlubinkovou, která jako bikerka dokázala získat titul v časovce jednotlivkyň i v hromadném závodě.
Jako zástupce firmy O.K.BAG jsem rád, že se i přes ekonomickou krizi a pokles odbytu podařilo udržet úroveň podpory sportovním aktivitám a doufám, že jsme tím napomohli i sportovcům ČATHS k dobré reprezentaci.

2. Jakého sportovního úspěchu či výkonu si ceníte nejvíce v této sezóně?

Nejsem aktivní sportovecm a tak by se moje výsledky smrskly na zhodnocení zážitků z vycházky do lesa :-).
Proto bych touto cestou rád pogratuloval za vynikající výsledky alespoň několika vybraným jedincům, jejichž výkony jsem v této sezóně zaznamenal – k titulu mistra světa Jirkovi Ježkovi a dalším medailistům, cyklistovi Michalu Starkovi, Ivanovi Karabcovi ve stolním tenise a plavcům Běle Hlaváčkové, Arnoštu Petráčkovi a Janu Povýšilovi.

3. Jaká jsou Vaše přání pro přicházející rok 2011?

Čeká nás opět pořádání Českého poháru MTB 16. dubna v Okrouhlé u Boskovic, a tak věřím a přeji si, ať se nám opět povede zajistit vše potřebné pro hladkou přípravu i průběh.
Pracovně se budeme v O.K.BAGu věnovat pilování a vývoji sportovního oblečení pro nabídku zakázkové výroby jednotlivcům, týmům a firmám.

A závěrem přání sportovcům ČATHS:
Fandím všem aktivním sportovcům a ani nemusí dosahovat špičkových výkonů. Jsou soukromá vítězství, která si v přípravě i závodě vybojuje každý sám v sobě. Přeji všem, aby především v těchto soubojích nejen v přicházejícím roce 2011 neprohráli.