23 Kvě

Cyklistický reprezentační tým má nového partnera – firmu MOOSE

Reprezentační tým tělesně a zrakově handicapovaných cyklistů má dalšího významného partnera, firmu MOOSE vyrábějící sportovní oblečení.
Spolupráce trvá již několik měsíců a cyklisty jsme v ponožkách vyrobených výhradně pro reprezentační tým tělesně a zrakově handicapovaných cyklistů mohli vidět závodit již na letošním dráhovém mistrovství světa v italském Montichiari.

Nicméně konkrétní podoba spolupráce vznikla až počátkem května, během pracovní schůzky, které se zúčastnil zástupce firmy MOOSE Jiří Šmarda a zástupce cyklistiky tělesně a zrakově handicapovaných, Viktor Zapletal.
Mimo podpory reprezentačního týmu, firma MOOSE navíc velmi významně podpoří i další aktivity, přímo spojené s cyklistikou handicapovaných. Konkrétní podoba spolupráce se již rozběhla a tak se vítězové víkendového závodu horských kol King of Prague v Praze mohli radovat nejenom z výrobků firmy MOOSE, ale i nákupních šeků, které obdrželi. Podobnou podporu budou mít i další významné podniky – Evropský pohár handicapovaných cyklistů v Praze na Strahově a populární podzimní Pražský cyklokros, který bude, mimo jiné i finálovým závodem Českého poháru horských kol handicapovaných cyklistů a dále závodem Českého poháru Masters v cyklokrosu.