1 Čvc

MS,ME,MS,SP,EP,ČP,MČR,ČP,MČR MTB…. jojo, to je červenec….

Mistrovství světa, Evropy, Světový pohár, Evropský pohár, Český pohár, Mistrovství republiky…. Všechny tyto významné akce na nás čekají v červenci 2011!

A hned zkraje měsíce začneme pěkně zostra, od 1.7. do 8.7. se totiž ve Weymothu uskuteční mistrovství světa jachtařů a my budeme držet palce našim reprezentantům. Budou to potřebovat, jsou totiž jen krůček od splnění nominačních podmínek k účasti na paralympiádě v Londýně 2012. Bude to těžké, ale věřme, že vítr na trati, kde se pojede i paralympijský závod, přinese našim barvám štěstí.

O víkendu odcestuje ke svému vrcholu sezóny, plavecká reprezentace. V Berlíně se od 3.7. do 10.7. uskuteční mistrovství Evropy v plaveckých disciplínách. Plavci se v uplynulých dnech připravovali na Kanárských ostrovech a odcestují do Berlína ve velmi silné sestavě.

Do Itálie na mistrovství světa pojedou reprezentanti našeho dalšího parádního sportu – lukostřelby. Očekává se opravdu zajímavá soutěž, a to nejenom nejenom pro odborníky – vždyť finálové boje proběhnou přímo v centru Turína na náměstí! Od 11.7. do 17.7. se tedy pozornost našeho serveru zaměří právě sem.

Už jsme si zvykli, že cyklistika v těchto týdnech prakticky ovládá naše zpravodajství. A cyklistům se na plné obrátky točí jejich pestrý kolotoč soutěží dál. Takže i v červenci vám budeme postupně přinášet zpravodajství ze světového poháru v kanadském Baie Comeau, Evropského poháru na Slovensku, mistrovství republiky v časovce a silničním závodě v Hustopečích a mistrovství republiky horských kol v klasickém cross country, které se uskuteční v Ostravě.

Příznivci atletiky se mohou těšit na další kolo Českého poháru, které zavítá tentokrát do města Chrudim 23.7. a lukostřelci poměří své síly v dalším kole Českého poháru, které se bude pořádat ve dvou dnech 23.7. – 24.7.

www.caths.cz bude samozřejmě úplně všude a vy se můžete těšit na zpravodajství a fotoreportáže ze všech uvedených soutěží.