29 Čvc

Workshop na podporu sportovních aktivit handicapovaných dětí a mládeže do 22 let z celé ČR

Spojte dovolenou s workshopem, který pro Vás připravuje českobudějovické 1. Centrum zdravotně postižených jižních Čech, o. s.

Ve dnech 18. – 19. srpna 2011, vždy od 13 do 20:30 hodin, si mohou zájemci o sport vyzkoušet jednotlivé sportovní disciplíny. Bude k dispozici sportovní vybavení: např. handcykly, handbike, tandem, veslařské trenažery Concept2, veslařský bazén v hale, skif a dvojskif pro handicapované, stolní tenis + robopong, ozvučený míč + branka pro fotbal nevidomých, atletické nářadí + vrhačské sedačky, tartanová dráha, vzpěračské lavice, olympijské činky, bezbariérové posilovací stroje i pro těžce zdravotně postižené osoby.

V průběhu workshopu získáte informace jak provozovat jednotlivé sportovní disciplíny vhodné pro různé věkové kategorie a stupeň postižení, seznámení s jejich pravidly, nebo odkazy na sportovní kluby a tělovýchovné organizace v ČR.

Trenéři, rodiče, doprovody a sportovci budou mít možnost si osobně vyzkoušet speciální vybavení TJ 1. CZP JČ, o. s. a získat další podněty pro výkonnostní růst.

V případě zájmu, mimo bezbariérovou halu, bude možné využít projížďky cyklistů na cyklotrasách České Budějovice – Hluboká nad Vltavou a veslaři na řece Vltavě a Malši.

Cena workshopu: zdarma. Ubytování a stravu si hradí každý účastník sám.

Na setkání se těší Jiří Smékal, trenér a čeští reprezentanti s handicapem.

Adresa: 1. Centrum zdravotně postižených jižních Čech, o. s. (1. CZP JČ, o. s.), Vltavské nábřeží 5/a, 370 05 České Budějovice
Kontakt: tel.: 604 718 304; www.1czpjc.cz; e-mail: czpcb@volny.cz