1 Srp

Sportovci ČATHS budou mít opravdu funkční prádlo…

ČATHS má nového významného partnera – českou společnost Nanospol, s.r.o., vyrábějící moderní, vysoce funkční sportovní oděvy NANOBODIX.

„Naši sportovci patří k absolutní světové špičce. Musí tedy nutně používat výrobky té nejvyšší kvality, které snesou tréninkovou a závodní zátěž, odpovídající této úrovni. Proto jsme si vybrali výrobky NANOBODIX a je pro nás velmi zavazující, motivující a zároveň i jisté ocenění naší práce, že další, takto významný tuzemský výrobce se rozhodl podporovat reprezentační týmy České asociace tělesně handicapovaných sportovců.“ uvedla v oficiálním prohlášení vedoucí reprezentačních týmů tělesně handicapovaných sportovců, Mgr. Jarka Krakovičová.

Zeptali jsme se obchodního ředitele firmy Nanospol Daniela Šmída na výhody funkčního prádla NANOBODIX: „Naše funkční prádlo je určeno pro Vás všechny, kteří jste si oblíbili sport a pohyb v teplejším počasí a v halách nebo při cestování, kdy se mírnější teploty střídají. Použité jemné polypropylenové vlákno je nenasákavé, tím odvádí váš pot na povrch úpletu, nestudí na pokožce a zajišťuje tepelný komfort vašemu tělu. Účinné látky, tedy ionty stříbra, jsou obsaženy v celém objemu vlákna, jsou bezpečné, nedráždí vaši pokožku a nezpůsobují alergie. Stříbro, které je obsaženo v polymeru vlákna, aktivně omezuje množení bakterií a tím poskytuje trvalou a dlouhodobou ochranu proti zápachu. Naše výrobky nemusíte po každém použití prát a tím aktivně přispíváte k ochraně životního prostředí :-)“

Společnost Nanospol bude přímo podporovat úspěšné reprezentační týmy atletiky, cyklistiky, lyžování a sledge hokeje.

Ovšem nejenom reprezentantům jsou určeny výrobky NANOBODIX. ČATHS ve spolupráci s Nanospolem připravila slevový program pro všechny členy a kluby asociace, kteří tak mohou nakupovat výrobky této firmy s výraznou slevou 40 – 45% podobně, jako tomu je u dalších významných partnerů asociace, například společností NUTREND nebo O.K. BAG.

Objednat zboží se slevou můžete v e-shopu NANOBODIX zde (pro získání slevy zadejte kód „CATHS26991543“ do poznámky při vyplňování adresy doručení)