22 Zář

TyTyTy! Kdo to napsal?!

Naše nedávná anketní otázka „Má smysl pořádat v České republice závody pro handicapované sportovce?“ vyvolala značné množství bouřlivých, nicméně převážně pozitivních reakcí. To přesně jsme chtěli a nijak se netajíme tím, že naše anketní otázky si kladou, ve většině případů, za cíl právě diskusi na různá témata týkající se sportu handicapovaných. Věříme, že ona veřejná diskuse a definování problému může napomoci zlepšení věcí.

Ovšem ne každému se náš článek líbil, vedení ČATHS dokonce obdrželo oficiální dopis vedoucích představitelů struktury sportu handicapovaných v ČR se žádostí o vysvětlení. Zároveň jsme byli vyzváni k autorizaci článků na www.caths.cz.
Jak patrně většina z vás ví, redakční tým www.caths.cz je velmi malý. Značná většina článků, fotoreportáží, tabulek či statistik zde uvedených je v dílem maximálně tří lidí – Viktora Zapletala, Jarky Krakovičové a Věry Vodičkové. Pokud se k nám občas někdo přidá jako externí korespondent, samozřejmě jeho článek autorizujeme, viz. Tomáš Pouch, David Šnajdr, Petra Syrovátková, Andrea Věnseková, Jana Břinčilová, Petr Bartoš, Radek Pokorný, Petr Kopecký, Katka Krebsová, Daniel Bína, Michal Červený, Vladimír Marčan, Soňa Ježková a další. Dále označujeme články odborné a fotografie vzhledem k autorským právům a ochranou před jejich zneužitím.
Běžné a každodenní reportáže, pocházející z naší redakce nemáme potřebu autorizovat, jsou prostě dílem „redakce“.

V případě anketních otázek, úvah či osobních názorů, které publikujeme, ale uděláme změnu a budeme je autorizovat, tak aby za jejich případné důsledky nenesla odpovědnost ČATHS, ale pouze autor. Vězte tedy, že všechny dosavadní anketní otázky vám položil a formuloval Viktor Zapletal a bude v tom pokračovat i nadále.
Takže už brzy vám přineseme novou anketní otázku na velmi zajímavé a aktuální téma, sledujte www.caths.cz… 🙂