4 Říj

Česká sledge hokejová liga pokračovala o víkendu 2. kolem

I přesto, že první říjnový víkend připomínal počasím slunné léto, sledge hokejová liga 2011/12 pokračovala druhým kolem. Ve dvou víkendových dnech nastoupila mužstva do šesti zápasů.

V sobotu se odehrály 3 zápasy. Sparta hostila České Budějovice, karlovarští Žraloci přivítali kolínské Draky a u nováčka ligy Pardubic hostoval Zlín.
Pro Spartu byli Budějovičtí snadnou kořistí a Sparta zápas vyhrála rozdílem třídy 9:1. Zápas byl zcela v režii jednoho muže – Zdeňka Krupičky, který střelil 7 branek. Naproti tomu, zápas Karlových Varů a Kolína byl velmi napínavý. Kolínu se v letošní sezóně hodně změnila střídačka. Do nově vzniklého klubu Pardubic odešly dvě velké posily – Kubeš a Kvoch a naopak přibyli noví hráči Martin Němec a Martin Hornich. O konečném výsledku 3:4 se rozhodlo až ve třetí třetině. Karlovy Vary dotahovaly dvoubrankový náskok Kolína, vstřelily branku minutu a půl před koncem zápasu, ale i přes odvolání brankáře se jim skóre nepodařilo srovnat a zápas o jednu branku prohrály.
Ve třetím zápase podlehl hostující Zlín náporu Pardubic 1:4 a Pardubice zaznamenaly třetí vítězství v lize za sebou.

V neděli k dalším třem zápasům 2.kola nastoupily týmy Karlových varů s Českými Budějovicemi, Sparta s Kolínem a Pardubice proti Studénce.
Dva zápasy skončily vysokým brankovým rozdílem pro vítěze. Karlovy Vary si připsaly 3 body za vítězství 8:0 s Českými Budějovicemi a tříbodový zisk patří také Pardubicím za vítěztví 7:2 nad Studénkou.
V zápase Sparty s Kolínem vstřelili hosté branku začátkem 2.třetiny a Sparta i přes velkou snahu zápas nedotáhla a konečný stav zůstal 1:0 pro Pardubice.

Další kolo ligy se odehraje ve dnech 22.-23.10.2011 a všichni netrpělivě čekáme, jestli Pardubice opět projdou bez porážky.