10 Dub

Druhé kolo Pražského MTB poháru v kategorii handicapovaných cyklistů vyhrál Tomáš Mastík

Jestliže se závody v Řepích doposud pyšnily tím, že je provází extrémní počasí, tak ani tentokrát neodjížděli závodníci ochuzeni o nevšední  prožitek.
Po povodních v předminulém roce a teplotních rekordech v roce loňském tentokrát bikeři bojovali o body do Pražského MTB poháru na sněhu…J
Respektive, slunečno, zamračeno, déšť, sníh, chladno, ale i občasné teplo, ano, všechny tyto živly se přehnaly nad řepským okruhem.

Druhého kola Pražského MTB poháru se znovu zúčastnilo velké množství startujících jezdců.
Jen v dětských kategoriích pořadatelé registrovali více než 150 jezdců (!) a patron projektu „Sportuj s námi“, kam Pražský MTB pohár patří, olympijský vítěz a mistr světa Jaroslav Kulhavý se rozhodně nemusí obávat, že by v Čechách nevyrůstali jeho nástupci.

V kategorii handicapovaných cyklistů se obdivuhodným způsobem dokázal vypořádat s těžkou tratí, která splňuje parametry pro světovou úroveň horských kol, jezdec týmu Černí koně – Tomáš Mastík.
„Děs, teplota, sníh a po pár pádech jsem omlácenej…“ okomentoval na svém facebookovém profilu zasněžené fotografie ze závodu v Řepích Tomáš, který si užil skutečně schizofrenní počasí.
Těsně před startem v Řepích se totiž vrátil ze soustředění ve slunném a teplém Chorvatsku.

Výsledkový servis, fotoreportáž a průběžné pořadí Pražského MTB poháru na www.prahamtb.cz a www.skcpraha.cz.

10688298_10202777703522738_3810354062150965536_o