24 Lis

Vítězové Českého poháru horských kol handicapovaných cyklistů 2011 převezmou ceny dnes večer na pražském GALAVEČERU! A přijede i Král!

V Centru pohybové medicíny na pražském Chodově se na dnešní večer chystá velká sláva. Nejlepší handicapovaní bikeři zde převezmou ceny za celkové umístění v Českém poháru MTB 2011.

Celkem je pro slavnostní večer nachystáno 12 cen a vítězové jednotlivých kategorií získají unikátní pohár, ruční práci mistrů sklářů, vyrobený pouze pro tuto příležitost.
Večeru se zúčastní i celá řada osobností sportovního, kulturního i politického života. A chybět nebude ani znovuzvolený Král České cyklistiky a dlouhodobý patron Českého poháru handicapovaných cyklistů, mistr světa a Evropy, vítěz Světového poháru – Jaroslav Kulhavý.
Z rukou Járy pak handicapovaní bikeři převeznou opravdový umělecký svost – obrovský putovní pohár, opět ojedinělé dílo českých sklářských mistrů.

Slavnostní večer, pořádaný pod záštitou senátorky Daniely Filipiové začíná v 18:30 hodin, a před televizními kamerami ho budou uvádět herec Pavel Nový a moderátor TV NOVA Tomáš Hauptvogel.
Sál pro 250 lidí je prakticky vyprodaný, nicméně pokud budete mít zájem ještě na poslední chvíli zajistit místo, kontaktujte sekretariát ČATHS nebo hlavního organizátora večera – Tomáše Poucha z pořadatelského týmu Černí koně. Tel: 777058538.