28 Lis

Lístek na paralympiádu? Adrenalin už při nákupu…

Už jsme několikrát informovali o potížích při nákupu vstupenek pro paralympijské hry v Londýně 2012.

Podle konkrétních zkušeností s prodejem vstupenek má ale sportovní veřejnost možnost vyzkoušet si opravdový vstupenkový chaos, nedůstojný podniku, jakým paralympijské hry jsou.

Posuďte sami:
objednáte si lístky přes on-line systém, uvedete číslo své kreditní karty a finanční limit. A od této chvíle ztrácíte nad věcí kontrolu. Po určité době obdržíte z výpisu účtu informaci, jaká částka vám byla odepsána z účtu a vy jen spekulujete na jaký závod jste vlastně vstupenky získali o počtu ani nemluvě. Za dalších 14 dnů se již dozvídáte od prodejce tvrdou realitu – z objednaných lístků na Vás zbylo resp. pro Vás bylo vylosováno v lepším případě alespoň pár požadovaných lístků, v horším případě se na Vás nedostane ani jeden.

Pokud objednáváte lísky pro větší počet lidí, můžete zapomenout na skutečnost, že by vybraný závod viděla celá skupina, jako se tomu stalo v případě Fan klubu Jiřího Ježka.
S poněkud černým humorem vtipkují fanoušci paralympijských sportů, když říkají, že do Londýna mohou odjet „na otočku“. Prý aspoň neutratí za ubytování, když na ně zbyl jeden lístek na jednu soutěž či závod…