19 Zář

Své míry nahlásí handbikeři při prezentaci EP v Praze na Strahově…

Velmi rychle se blíží cyklistický svátek letošního podzimu – Finálový závod Evropského poháru v Praze na Strahově. O závodě a jeho nové podobě vás budeme informovat v několika dalších článcích, nyní přinášíme všem handbikerům dopis Sekce cyklistiky a handbike ČATHS:

Vážení přátelé, dovoluji si Vás tímto pozvat na Finálový závod Českého poháru handbike a zároveň i finálový závod Evropského poháru handicapovaných cyklistů, který se uskuteční v Praze na Strahově ve dnech 29 – 30. září 2012. Trať je oproti minulým ročníkům pozměněná, měla by Vám více vyhovovat a závod se nově uskuteční ve dvou dnech – na sobotní silniční závod bude navazovat nedělní časovka. Další novinkou je, že se závod uskuteční společně s finálovým závodem Českého poháru mládeže a dále vloženým závodem kategorie Elite, který se pojede jako Memoriál Evžena Cihláře, takže na Strahově přivítáme cyklisty skutečně z celé republiky. Sekce cyklistiky a handbike ČATHS všem handbikerům, členům ČATHS, kteří se pražského závodu zúčastní poskytne příspěvek na dopravu a jak je již naším zvykem i v tomto roce od Sekce cyklistiky dostanete dárek – dres s krátkým a dlouhým rukávem a nápisem Handbike Czech Team. Dresy dostane každý závodník, člen ČATHS, který se v roce 2012 zúčastnil alespoň dvou závodů ČP handbike včetně ČP v Praze.
Budeme tedy od Vás potřebovat potřebné údaje, pro ušití dresů a vyplacení cestovného, které nahlásíte při registraci pražského závodu.
Více informací poskytne Katka Krebsová. Moc se těším s Vámi všemi na setkání v Praze a zdravím Vás, Viktor Zapletal
předseda Sekce cyklistiky a handbike ČATHS