2 Bře

Březen – do haly vlezem aneb co nás čeká v březnu

Březen bude ve znamení halových závodů a turnajů a to především tuzemských. Není divu, zima to ještě nějakou dobu nevzdá.

Střelci mají v březnu hned tři závody – finále Putovního poháru SSK v Chrástu u Chrudimi, Zlatou diabolku v Březolupech a Mistrovství ČR vzduchových zbraní v Plzni.

Lukostřelci zastřílí dvakrát na halových závodech v Praze a Plzni a poslední březnový víkend absolvují také své lukostřelecké mistrovství republiky v Hrotovicích.

Druhý březnový víkend odehrají své finálové zápasy České sledge hokejové ligy 2012/13 čtyři týmy sledge hokejistů – Karlových Varů, Sparty, Zlína a Pardubic.

Stolní tenisté odjedou v polovině měsíce na tradiční mezinárodní turnaj Lignano Open do Itálie. Tento turnaj patří do nejvyšší kategorie mezinárodních turnajů s faktorem 40 a je předpoklad, že se do Lignana sjede celá evropská špička. Dlužno dodat, že Lignano bude v říjnu dějištěm Mistrovství Evropy.

V pražských Roztylech se odehraje další kolo ligy v curlingu vozíčkářů. Na konci měsíce pak curlingový turnaj v Trutnově.

Jediným sportem, který v březnu vytáhne paty, respektive plachty ven, jen jachting. V polovině měsíce pojedou jachtaři Středoevropský pohár v Essenu.