16 Říj

O víkendu Pardubice přivítají stolní tenisty

V sobotu proběhne v Pardubicích již 7.ročník bodovacího turnaje ve stolním tenise, který je zařazen so seriálu Českého poháru 2013. Dlouholetým pořadatelem je sportovní klub SKV Nezlomeni.Nad turnajem převzaly patronaci a záštitu náměstkyně hejtmana pardubického kraje Ing. Jana Pernicová a primátorka města Pardubic MUDr. Štěpánka Fraňková.
Turnaj má rok od roku vyšší počet startujících hráčů z celé České republiky. V letošním roce je již více než padesát přihlášených hráčů mezi nimiž jsou i paralympionici Jirka Suchánek, René Tauš nebo Michal Stefanu.
Přijměte srdečné pozvání od Františka Habětínka, ředitele turnaje :
„Vážení účastníci 7. ročníku bodovacího turnaje ve stolním tenise vozíčkářů, vážení hosté, jsem velmi rád, že Vás opět mohu přivítat ve městě perníku, Zlaté přilby, Velké pardubické a skvělého hokeje, prostě u nás v Pardubicích. Je nám také velkou ctí, že opět, jako v loňském roce, převzaly nad turnajem záštitu náměstkyně hejtmana pardubického kraje Ing. Jana Pernicová a primátorka města Pardubic MUDr. Štěpánka Fraňková, které dávají našemu turnaji punc významného sportovního svátku pro postižené. Moc jim za jejich podporu děkujeme.
Jsme také velmi rádi, že turnaj se uskuteční nejen po skvělém srpnovém soustředění, kde mnozí z Vás byli jeho účastníky, ale i ve světle úspěchu (pro naše o.s. NEZLOMENI) naší členky Spomenky, která letos vybojovala mistrovský titul ČR v ženách. Doufám také, že opět organizačně nezklameme a turnaj se Vám bude líbit jako každý rok. Za jeho přípravu a organizaci je třeba také poděkovat členům našeho o.s., kteří ve prospěch Vás, účastníků, tvrdě pracovali. Na závěr mi dovolte Vám popřát mnoho úspěchů jak v samotném turnaji, tak i v osobním životě a věřím, že si z Pardubic odvezete jen samá pozitiva.“

Pozvánku naleznete zde