30 Pro

Jaký byl váš rok 2013 – Tomáš Pouch

Odpovídá : Tomáš Pouch, předseda klubu Černí koněNa záčátku roku 2013, v březnu, jsem se zúčastnil semináře firewalking. Přesto že organizátor neakceptoval, že když mám pouze jednu nohu, poloviční cenu, byl jsem jedním z těch co se šel bos po žhavých uhlících. Pro mě to byla dobrá škola, uvědomil jsem si, že chůze po žhavém je o překonání strachu a o důvěře. Musíte dát důvěru ostatním, a oni vám jí vrátí, to je to tajemství chůze po žhavém uhlí… Doposud jsem se snažil všechno dělat sám, úspěch Černých koní jsem měnil za volný čas. Chůze po žhavém mě naučila překonat ztrach z neúspěchu a také dát důvěru lidem kolem sebe. Dnes mohu hrdě tvrdit, že Černí koně mají nejlepší realizační team.
A ještě jsem si uvědomil, že díky tomu co dělám jsem měl tu čest poznat mnoho lidí, kteří tím, jak žijí, inspirují ostatní, a snažil se od nich učit. Seznámil jsem se tak s úspěšnými sportovci, nejlepšími podnikateli, známými herci i kapacitami ve svých oborech. Pro mě to je jako prémie při výplatě, je to odměna za dobře vykonanou práci.
Rok 2013 končí, na Silvestra se s ním s jistou melancholií rozloučím a v očekávání dalších úspěchů přivítám rok 2014. Každému přeji aby nacházel, aby tvořil, miloval a usmíval se, všem přeji radost na každý den.

Tomáš Pouch

foto: realizační team a otec zakladatel 🙂 jak mě uvedl Hauptvogel s Ježkem