6 Srp

Ve čtvrtek začíná poslední kolo prestižního SP v silniční cyklistice! Dějištěm bude kanadské Baie-Comeau.

Ve čtvrtek začíná poslední kolo prestižního SP v silniční cyklistice! Dějištěm bude kanadské Baie-Comeau.

Ve čtvrtek 8.8.2019 začne poslední závod Světového poháru v silniční cyklistice handicapovaných. Do boje o medaile se zapojí Ivo Koblasa (C2), který patří k favoritům závodu ve své kategorii. Na start se postaví v pátek, 9.8., kdy ho čeká časovka a v neděli 11.8. absolvuje silniční závod. Na startovním poli nebude chybět ani jeho parťák a kamarád z reprezentace, Michal Stark – také on nemá v závodě malé ambice!

Dalším členem výpravy je Patrik Jahoda (H2) – tento velmi talentovaný handbiker poměří síly s jeho největšími soupeři také v Baie-Comeau. Patrik je dle slov jeho realizačního týmu velmi dobře připraven a netají se medailovými ambicemi. Časovka ho čeká již ve čtvrtek a silniční závod v sobotu.

Želízkem v ohni výpravy naší reprezentace je Katka Antošová. Tato dvojnásobná vítězka se SP v Ostende má tuto sezónu vynikající formu a budeme doufat, že jí sedne trať v Kanadě, kde je jako jediná členka výpravy poprvé. Časovku a silniční závod absolvuje Katka stejně jako Patrik Jahoda, tedy ve čtvrtek, respektive v sobotu.

 antoska