1 Bře

Tereza Jakschová stříbrná na dvoustovce i stovce v Dubaji na Grand Prix!

Druhý den po sobě na závodech Grand Prix v Dubaji jsme měli na startovních listinách pouze jednu závodnici – včera se na start sprintu na 200m postavila Tereza Jakschová (T47) a už před začátkem závodu se netajila medailovými ambicemi.


Jakschová doběhla do cíle v čase 26,88s, což naší reprezentantce stačilo na druhé místo mezi 5ti závodnicemi a získala vytoužené stříbro na prvních letošních „velkých“ závodech!


Dnes jsme se mohli těšit na poslední závodní den Grand Prix! Představili se nám hned tři čeští reprezentanti. Ve skutečnosti už závodí pouze jeden z nich, Anička Luxová (T35) má již svůj dnešní závod za sebou. Jako první závodila ve sprintu na 100m a výkonem 19,08s se umístila na pěkném 6.místě. Stejně tak již doběhla Terka Jakschová (T47), tentokrát ve sprintu na 100m, kde opět vybojovala vynikající stříbrnou medaili výkonem 13,37s!


Posledním našim závodníkem, který uzavře závody Grand Prix bude Jarda Petrouš (F57) v jeho nejsilnější disciplíně, kterou je hod diskem. Petrouš začal svůj závod ve 13:00 a můžete ho podpořit na odkazu níže.


Fandit našim reprezentantům můžete na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=7h-5QYn4vT8


Fotogalerie (zdroj: Tereza Jakschová)