3 Čvc

Reprezentace paraatletiky představuje novou kolekci oblečení! ČATHS uzavřela partnerství se španělskou společností JOMA.

Značnou část roku 2022 probíhala jednání mezi ČATHS, JOMOU a Českým atletickým svazem. Právě Český atletický svaz uzavřel v minulosti smlouvu s výrobcem sportovního oblečení JOMA a Česká paraatletika nechtěla být v tomto ohledu pozadu.


JOMA kromě Českého atletického svazu obléká také španělské atlety a paraatlety, stejně tak to platí například pro Srbsko. JOMA patří mezi ty výrobce oblečení, kteří v posledních letech významně expandují do profesionálního sportovního prostředí – fotbal, futsal, tenis, basketbal, rugby, volejbal a kromě dalších významných sportů se JOMA dostala také k jejich králově – k atletice.


Jsme nesmírně potěšeni, že můžeme představit kolekci oblečení, kterou se naši atleti budou pyšnit v následujících letech, poprvé však na Mistrovství světa, které začíná již 8.července, tedy za necelý týden!


Focení se zúčastnili paralympionici z Tokia 2020. Objektivu se chopil fotograf David Kubíček a níže si můžete prohlédnout výsledek jeho práce:


Foto: David Kubíček