28 Zář

Otevřený dopis paralympijské vítězky Evy Kacanu členům České paralympijské výpravy v Pekingu

Ahoj všem,

moc vás všechny zdravím z Hané z města Olomouc. Chtěla bych vás touto cestou moc pozdravit, a protože jsem s většinou z vás neměla možnost se s vámi na letišti v Praze rozloučit, činím tak dodatečně. Přeci jen jsme byli 3 týdny společně v jednom domě 🙂

Všem sportovců děkuji za podporu a hlavně přeji hodně energie do dalších sportovních zápolení, obzvláště vám, kdo jste doplatili na slučování nebo nervozitu, zdravotní problém atp. přeji, aby vás to neodradilo, abyste našli sílu a energii do dalšího sportování. Jsem přesvědčena, že všichni jsme do toho dali vše, a tak si také všichni zaslouží velký obdiv a ocenění a pochvalu. Nikdo tam přece nejel jen pro své krásné oči, ale protože si to vybojoval. Na to prosím nezapomeňte!

Doprovodům děkuji za to, že se snažili nám v maximální možné míře být nápomocni, fandili nám a podporovali nás, jak nejlépe mohli (někteří více, někteří bohužel méně, ale to je věc každého a jeho svědomí).

Poděkování patří též Jardovi Křečkovi za jeho práci, přístup a hlavně nestrannost.Jardo dííííky!

Velký obdiv, uznání a hlavně poděkování si zaslouží lékařka týmu Ljuba, která byla vždy připravena ošetřit naše bolístky. Ne vždy to s některými z nás měla jednoduché, a přesto byla vždy pečlivá, milá a usměvavá.

Poděkování patří Romanovi a Denisovi mimo jiné za vytvoření krásného DVD, Peking 2008.

Děkuji též Monice za její přístup ,fandění na dálku a hlavně veselou mysl.

Mé poděkování patří také Tonymu za jeho tlumočení a fandění.

Závěrem vám všem ještě jednou přeji, ať se vám daří jak ve sportovním, tak v osobním životě, a hlavně zdravíčko ať slouží co nejlépe, pak jde všechno lépe.Věřte mi já to znám. 🙂

Ahoj všem a těším se, že se někdy někde sejdeme,

Eva Kacanu, částečná rekreantka z Pekingu