23 Říj

Podzimní charitativní koncert MotoLFest v klubu Dr. Voják "vydělal" na zařízení posilovny

Již tradiční koncert v Klubu 2.LF UK Dr. Voják v Praze Motole, pořádaný ve prospěch handicapovaných sportovců, kde postupně vystoupili: Ivan HLAS a Trio, Theodor Adla revival band, Bílá nemoc, Školení sester a Inside Kru navštívilo přes 600 návštěvníků.

Výtěžek z koncertu bude použit na vybavení posilovny pro handicapované sportovce, která vzniká v Praze na Strahově, pod patronátem sekce cyklistiky ČATHS a ve spolupráci s Českým svazem zrakově postižených sportovců.

V tuto chvíli již v posilovně trénují tandemisté na profesionálním, špičkovém trenažeru a v dohledné době do posilovny dodá společnost Handicap Café multifunkční posilovací stroj.

Koncerty a hudební festivaly ve prospěch handicapovaných občanů se v Klubu 2.LF UK Dr. Voják pořádají již řadu let. Od jara letošního roku se koncerty pořádají ve prospěch handicapovaných sportovců a díky těmto koncertům se již podařilo pořídit špičkové závodní kolo pro začínajícího cyklistu s nadkolenní amputací a zmíněný multifunkční posilovací stroj. Koncerty pořádá Občanské sdružení Handicap Café a Klub 2.LF UK Dr. Voják.
Více o posilovně v Praze na Strahově přineseme v dalších reportážích.