31 Led

Výrobky boskovické firmy O.K. BAG budou používat všechny týmy TP sportovců

Dlouholetý partner reprezentačního týmu tělesně postižených cyklistů, firma O.K.BAG z Boskovic, vybaví sportovními taškami, batůžky a obaly na sportovní náčiní i ostatní reprezentační týmy ČATHS.

Po atletické reprezentaci, která byla vybavena speciálními obaly na vrhací stolice, se kterými atleti cestovali do Pekingu, dalším reprezentačním týmem, který vyzkouší sportovní tašky a speciální obaly na lyže budou sjezdaři, kteří odlétají na MS do Koreii.

Je potřeba zdůraznit, že veškeré obaly a tašky O.K. BAG šije našim reprezentantům na míru a dle jejich konkrétních požadavků a potřeb. Tak například Standovi Loskovi se pro jeho speciály, na kterých pojede v Koreii závod SuperG, šije obal dlouhý 210 cm se speciálním polstrováním pro přepravu v letadle.

Spolupráce firmy O.K.BAG a ČATHS není ale pouze o propagaci výrobků a recipročním sponzoringu. Poznatky plynoucí z častého užívání obalů převádí boskovická firma přímo do výrobní praxe. A tak například obaly na kola, pro přepravu v letadle, prodělaly během tříleté spolupráce celou řadu změn a zákazník, který si výrobek nyní zakoupí, dostává k užívání produkt, na jehož vývoji se přímo podílel i paralympijský vítěz a mistr světa, Jiří Ježek. Jeho tašky na kola totiž během roku absolvují asi ten nejnáročnější zátěžový test, když prakticky neustále cestují po všech světadílech, letištích, hotelech, ale i v autobuse, autě, atd…

Závěrem dodáváme, že výrobky firmy O.K.BAG si všichni členové ČATHS mohou zakoupit se značnou slevou. Pokud tedy máte o nějaký výrobek zájem, kontaktuje prosím sekretariát ČATHS, který vám produkt objedná a výrobek obdržíte poštou na dobírku.